Jaha då är jag också bloggare

tjo


Tänkte på en sak: måste man alltid bestämma vad en blogg ska handla om? den kan ju handla om allt möjligt, det man känner för att skriva om. Egentligen gillar jag inte saker som många andra gör men just blogg har gnagt i bakhuvudet att det är en bra grej. Jag får väl se :O)

Dagen före nyårsafton... hmmm det är en skum dag. En dag som nu inte betyder någonting. Man väntar lite men vad väntar man på. Nyår är alltid överskattat. Hade kollat på en resa till London i mellandagarna och hemkomst på nyår men lilla Tarzan (vovve) ville jag inte skulle vara hos någon annan hans första nyår så det blev bojkott på den idén.

Ja ja. Lite middagsgäster ikväll: Linus och Linn, ska bli super trevligt. Linn är veg så jag tvingas göra lax och det är bra för gott är det men det lagas aldrig av mig annars. Tackar för det Linn.

Jag shoppade tre par skor idag. Jag behöver ju verkigen skor ;) nja jag har väl en del men de va så billiga på rean.... Jag bör få medalj för världens bästa rea-shoppare. Jag tycker att jag reafyndar varje dag.


Nu måste jag ta en cigg och sen börja med maten.


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!