Fight?

Nu är det andra där och hälsar på. Hoppas de är inbjudna. Annars kanske det blir fight?


Dagens bläcka


Ny hyresgäst

Ja, vi har fått en hyresgäst!!! Lite svår att fota men här kommer bevis


Morgon

Sitter och tittar på mamma mu med Greta. Ganska mysigt innan frukost.
Idag har vi hyrt släp för att få bort allt på tomten innan snön kommer. Vi avslutade kvällen med en semla igår. Det är ju bra smarrigt med semla.
Vi har fått en intervjuv hos en dagmamma som hade en plats. Hon ligger lite dumt till och har inte öppet på fredagar men det kan vi leva med ett par månader. O har också varit på ett privatdagis och visat upp henne. Det är superpoppis men deras marknadsföringskampanj gick bra och jag har någon liiiiiten magkänsla av att vi kan få plats där. Då skulle vi nog inte byta i augusti och det vore ju också skönt.


Helt slut

Fy va trött jag är. Ska nog krypa till kojs! Förvirrad som få är jag också när jag tar med mig kassen jag hade handlat idag till jobbet. Märkte inte ens att jag bar på den förrän på pendeltåget. Jag måste ha tagit den hemma i hallen..
Tröttheten borde inte bero på en flash-back på Patricks kvällen innan med J. Det va supermysigt men inte vart det sent och inte va jag full. Får skylla tröttheten på mörkret och allt runt om kring!


Dagens shopping

Åh va jag suktat efter ett sånt här länge. Nu är det mitt!!!


BVC

Idag va vi på nya BVC efter vi flyttat. 11kg väger madammen vilket va mitt på normalkurvan. Hon klassades som ett fint barn och nästa besök är om ett par månader.
Det känns som jag skulle behöva lite flyt nu. Det är lite mycket motgångar med dagis, vattenskador och Gretas katastrofala sömn. Tur att hon ger oss energi, annars hade vi nog inte stått på benen.!


Problem

Jag kan säga att vi har problem!!! Vi kan få dagis i Tensta... Åh de är stolta över att de fixat en garantiplats till oss. Just nu finner jag inte ord hur bedrövad jag känner mig. Det avståndet klarar vi inte vid hämtning och lämning. De de undrade om vi inte hade bil, som om det va självklart att alla åker varsin bil till jobbet.
Äh jag är bara arg och bedrövad. Bäst att inte skriva nått mer..


Villaidyllen

Idag lever vi vår dröm. När vi letade hus såg vi avundsjukt på alla som krattade löv, grillade korv och barn som lekte i trädgården.
Idag har vi haft en härlig höstdag i trädgården med lövkrattning, soppa till lunch och fika i trädgården med härliga grannar.
Kvällen får ägnas åt att ordna i vardagsrummet och flytta prylar från den vattenskadade gillestugan. Att jobba imorgon känns väldigt onödigt och tråkigt.


Hjälper mormor att välja ny säng

100media_imag029 (MMS)

Hjälper mormor att välja ny säng


Faaaan

Så här såg det inte ut för ett par dagar sen konstaterade vi och hjärtat slog ett par dubbla slag...
Efter familjeråd ringde jag försbolaget som rekommenderade att ringa ocab för läcksökning. De va inte så nicea så vi började läcksöka själva. Fram kom ett läckande radiatorrör. Ringde underbara rörmännen som bad mig fota och komma upp med bilderna vilket jag gjorde. Med hem kom en röris som lagade läckan. Nu återstår bara att försäkringsbolaget ska ta tag i resten. Typ ett helt tak och en vägg!


lite bilder


Hurra

Igår firade vi världens bästa mamma, mormor och svärmor! Supermysig kväll med god mat, vin och brasa.

Puss mamma!


Hålken

Jag har önskat mig en fågelhålk och fick just det i present av min familj i veckan. Placerad så jag kan se den från matbordet och visa Greta alla som kommer bo där.
Så nu väntar vi på hyresgäster i 40b.

Igår var vi hos ett par vänner och åt middag. E och A var också där med bebis och sina två hundar. Tarzan hade galet kul och blev också lite kär i taxen Orva. Gulligt värre.


Fredag

Efter tre dagars kurs med en aggressiv lärare tar jag helg!!! Fy va skönt.
Vardagsrummet börjar ta form och kvällen firades med brasa och teletubbies. Ursäkta mörka kort men vi har inga lampor ännu....


Julklapp

Önskar mig denna i julklapp


Försvunna

Alla inlägg jag har försökt publicera under helgen och veckan har hängt sig. Så jag skriver kort å gott: helgen va underbar.


bajsappen

va bra det går för mig att mobilblogga :( den bara hänger sig hela tiden.

Vad hat hänt sen sist

Ja vad har egentligen hänt sen sist??
Kort efter Gretas namnsdag fyllde hon 1år. En härlig dag med nära och kära som kom och firade. Vi hade "Gretas korvmeny" och galet mycket chokladbollar.
O och jag va sen hemma i 6 veckor tillsammans vilket resulterade i väldigt
Mycket renovering och en å annan öl på altan.
Huset har börjat sin förvandling steg för steg och kommer hålla oss sysselsatta i år framöver. Men det blir så fint och O har visat många nya karrärsmöjligheter och dolda talanger. Mitt i allt kaos är det så många fina vänner som hjälpt oss... Allt från att bära gips till riva badrum till passa Greta. Vi har också uppskattat lite middagsbesök för att få tillåta oss att pausa lite.
Den började ja jobba. Nytt jobb och över året hade gått sen jag sist inte bara va mamma.. Deppiga första veckor har ersatts nu med lite go och vardag. Vardagen kommer väl i version 2.0 när G börjar på dagis, men det får vi ta då.
Lite fler händelser i punktform.
• Greta lärde sig gå
• jag fick ut mer pengar än o :)
• härlig tjejhelg på vålarö
• sysslingar föddes
• Tarzan älskar tomten ( husets tomt å inte tomten)
• hösthelg på ingarö, myyys
• barnfritt i Nynäshamn
• il postinio har anställt en pizzabagare bara till oss. :)
• bästa D's 30års fest

Nä nu ska jag läsa lite innan jag somnar...
Först ska jag bara hitta en bild i mobilen så det ser lite roligare ut i bloggen!


Nytt i lilla garderoben

Snyggt set från polarn och pyret


Snart vinter

Fick rapport om overallprovning från hemmaligan


Maldiverna

För snart två år sen åkte jag och min man till fantastiska Maldiverna. Ikväll fick vi en återblick då vännerna som snart ska dit var på bildvisningsbesök. Härlig onsdag!


Länge sen!

Nu provar jag igen. Med en app installerad kanske det är lättare att blogga när vi inte har dator hemma.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!