Man vet att man har dagishund när....

man tvättar helt fel jacka


Man vet att man gift sig med rätt man....

...när detta möter en som tröst för sin bula (i pannan alltså)


Bula

Känner mig ibland som världens största kvinna med min mage. Nu har jag kompletterat bulan med en bula i huvudet som uppkom då jag brakade rätt in i staketet runt fotbollsplanen.

En turbovagn är inhandlad

Tack mamma att du orkade med mig!

Satan vilken pärs, varför lägger man ens så mycket tid på att handla en vagn. Kanske för att den är så starkt förknippad med ett barn, kanske för att det är en cool pryl man kan lägga galet mycket pengar på eller kanske för att man är så mån om att det ska bli rätt.
Hur som helst är jag galet nöjd med vårt val. Hade fruktansvärd färgångest och vi valde först en variant som sen när jag kom ut till bilen inte alls kändes rätt. Mamma som känner mig allt för väl tog stora klivet tillbaka in i affären och rev upp hela beställningen igen. Nu är vagnen helt svart med en gammelrosa åkpåse i. Åh jag blir glad bara jag tänker på den :)

Modellen är en Teutonia Mistral-s och ser ut som följer:



Det vart en superhärlig dag och det hade varit lite snopet om vagnpengarna hade gått åt till felkörningsböter då vi pratade så mycket att vi hamnade mitt på busstorget i Orminge :)

Östhammar

En relativt tidig lördagmorgon har grytt hos oss. Det är inte ofta vi är uppe så här tidigt. Funderar på att fortsätta min virkning jag startade igår. Eller kanske äta frukost och sjunga till Så ska det låta.
Lillbus ligger under täcket och snusar, en riktig sjusovare är va han är så honom lär man inte få kontakt med inom de närmsta timmarna.

Veckan har varit upp och ner. Mamma och pappa får inte ha kvar sitt landställe vilket är fruktansvärt tråkigt. De och övriga i området har blivit utprisade och vi tror de ska sälja av området.
Jag har tillbringat många somrar i Östhammar och det är där jag lärde mig allt dumt jag kan. Som åka pulka efter cross på en åker, röka, halsa sprit, slanga bensin (även om det blev disel en gång), åka polisbil när sista bussen gått, välta kor och välta med en traktor och lite annat småbus som en tonåring bör göra för att slå sig till ro i ett riktigt svenssonliv.
Hur som helst så är en fantastiskt härlig plats inte i familjen längre, en plats där både jag och mina föräldrar hittat energi. Nu startar främst för dem ändå en härlig tid att se vad de ska göra istället. För det är ju så att inget som har något ont med sig.... Jag är helt övertygad om att de kommer till sommarro på en annan plats inom kort.


Energi i Östhammar



Mamma och pappas fantastiska rosor




Dagens

Dagens-Inköp


Dagens- Hur gör de för att det ska se aptitligt ut i mattidningar?


Dagens- Åh va jag längtar till våren


Dagens- Idol


Dagens- Visdom:
Du kanske måste öva innan du kan sy avancerade barnkläder och anpassa lite efter egna idéer... Om du inte övat kan du inte bli sur och banka handen i symaskinen för då kan du skada tummen.


Bra sluttning

Prinsen gillar mattes mage :)


Före och efter









Inte som förr....

...och det ska det väl inte vara när man bär ett litet busfrö i magen?! Men vissa dagar känner man sig drygt ffä. Ful fet och äcklig blev den förkortningen. kroppen förändras i sån rasande takt att man inte hinner med att vänja sig. Det är nästan så man ser hur man pösar på sig med blotta ögat och min hy blir sämre och sämre så nu liknar jag vattekopporansikte.

Jag är glad att jag har O som stöttar och uppvaktar så att man alltid känner sig som en prinsessa i hans sällskap. Men just nu är han och tränar så då är det ffä :)


Vackra blommor från O.

Nya jeans

Vad tycks om mina nya jeans som jag köpte för diskbänkspengarna? Dealen va att jag fick köpa mammakläder för det som jag sålde diskbänken för.



Banan

Min härliga vän Nös trackar alltid mig för att jag tycker om banan i konstiga saker. Jag äter gärna banan stekt i sirap i mina tacos och bea, banan och jordnötter är en fantastisk kombination.

Jag tror att min gräns är nådd när de på halv 8 hos mig imorgon ska laga Bananfisk. Det lät grönjävligt äckligt men lita på att jag kommer se hur man gör!

Spännande helg igen *av guestblogger*

Att vara med min underbara fru är spännande - händer alltid massa roliga saker.
Jobba i baren på en afterski - kul, spännande och annorlunda (brukar vara bra på att stå på andra sidan baren)
Spana in potentiella hus att bo i - väldigt spännande även om man mer eller mindre hatar alla andra spekulanter som är där och ska sätta käppar i hjulen för oss.
Renovera lite i köket - väldigt spännande och helt livsfarligt eftersom man är lika händig som Anna Anka.
Det växer så det knakar/sparkar - Ja det är helt sjukt spännande att följa vår dotters utveckling i Es mage. Känns mer och mer nära för varje dag, då är det ändå lång tid kvar.

När det händer så mycket kul saker hela tiden så blir man alltid lika förvånad när klockan ringer overkligt tidigt och det är måndag morgon. Tur då att veckorna är lika kul och spännande de också.

För att höja detta eminenta gästbloggsförsök ska jag försöka med att få in en skön bild. Återstår att se om den kommer med.

Ny vecka, nya möjligheter.

Kom och ta oss!

// O



Allt kan hända!!!




Erkan och prinsen på nya äventyr

Tarzan såg så uttråkad ut när jag åt frukost som om han tiggde om en utflykt.


Jag förstår honom efterson han blivit lite eftersatt i veckan då vi pulat med köket.
Sagt och gjort tog vi
T-bana till Fridhemsplan. Lite sexyshopping på H&M (nya underkläder), promenad till Vasaparken där vi tog godis och vattenpaus.

Fortsatte Odengatan ner och hittade en te-butik som säljer mitt favvo te som jag berättade om förut.

140 kronor fattigare på te (det är rätt mycket te) tog vi 515 från Sveavägen hem för att laga lite lunch.


Nu blir det slappa i soffan tills vi ska hem till herr och fru Sören.


Hej då...

... lite gammalt kök!



tro det eller ej men imorgon (eller idag med tanke på tiden) kommer det en och köper diskbänken.
Jag har även sålt min vackra brudklänning.
LÄNGE LEVE BLOCKET!

Kaos

Här hemma är det kaos



jag tror att jag kan sälja följande på blocket:

vad tror ni?


Medan vi väntar på att spekulanterna på exclusive diskbänk ska ringa har O gjort svärd som vi kan fäktas med:


en helt normal dag i familjen Karlssons liv...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!