Summa kardemumma av helgen

På fredagar börjar min helg eftersom jag inte jobbar då. I fredags hade jag och C ett litet projekt som va riktigt roligt och resulterade i ett väldigt bra resultat. Jag hoppas jag kan visa något av det med C´s tillåtelse så småningom.
När O tog helg hämtade vi vår vagn! Den vart precis så snygg som jag hoppades när vi beställde den. O som tjatat om en lattehållare gick loss på tillbehörsavdelningen. Kvällen avslutades med räkor och vittvin hos G och C.

Lördagen tillbringades hos frisören och slutade nästan i katastrof. Hur vi än klippte så blev det inge bra. Jag har ju inte tappat ett hårstrå sen början av graviditeten så jag har typ en hjälm av hår på huvudet. Pricken på allt är att inga stylingprodukter biter utan håret typ äter upp produkten och går tillbaka till ett bebishår igen... En jävla massa timmar senare såg jag ut såhär:

Ser ni utmattningen i blicken :)
Medan jag svettades hos frisören så köpte O båt. Ja, han ska alltid vara värst... Vår båt Nicole gick en död mot bryggan förra året så har vi velat fram och tillbaka om vi vill ha en ny. Det blev ett ja och nu är en Askeladden inhandlad perfekt för dagsutflykter och älsklingens favvosysselsättning- fiska.
Lördagkvällen avslutades på ett supermysigt grillkalas i regnet.

Idag, söndag har jag snällt vallats med på båttillbehörsaffären. Tarzan fick en flyväst:

jag fick ingenting och båten fick massa öglor och rep...

Idag är det morsdag vilken jag tydligen inte hade kvalificerat mig till någon uppvaktning.
Min egen fantastiska mor fick en film med Hasse och Tage. Fröken fläggmans mustach heter föreställngen och när jag låg i mammas mage så arbetade hon med Hasse och Tage och just den företställningen. Jag såg en t-banereklam med den för ett tag sen och tyckte att det va en klockren present.
En stor puss och kram till min mamma idag. Hon vet att hon är den mest fantastiska kvinna i mitt liv.

Godnatt


Vagnen är här!

och den gick in i hissen *hoppar och dansar*


nyhet

jag ger den 3+ av 5 laktosfria möjliga.


Fääääärdig

Nu är pottskåpet färdigmålat och placerat brevid skötbrodet till lilltjejen. Mamma och pappa tänkte överge skåpet när de lämnade landet men då blev jag lite sugen på att ha det själv. Så vi har målat det och på Överjärva gård finns en butik för byggnadsrenoveringar där vi hittade en skål och en kanna som hör till. Tjej som man är noterades att man kan byta till röd kanna och skål till jul :)



Imorgon går vi in i V33 vilket betyder 7 veckor kvar. Tjejen har vänt sig och ligger med huvudet rätt hon ska mäta ungefär 45cm. Så här glad kan man vara påväg till jobbet :)


Ska klippa mig på lördag *hoppar och dansar*


Flickan önskar sig...

En så ofantligt rolig grej som jag hittade på designtorget.



veckans blomma

är liljekonvalj. Plockade igår på mitt hotspot i parken och nu doftar det fantastiskt hemma.



I helgen var vi ute på Ingarö och O hjälpte till att fälla träd medans jag tog hand om Tarzan, lata mig och va arbetsledare.. Grillen va framme både fredag och lördag.
Min dröm är att ha ett eget land någon gång.

Tarzan fick kollofrilla inför sommaren, va tycks?


GOD MORGON

Lediga fredagar är helt min grej.
Man kan ha det sämre...


Vardag

Oj va vardag det är. Vårstädning med föreningen, brf-styrelsemöte.
Det är iofs inte vardag man fyller år. Nu va det ju ett tag sen jag gjorde det men jag blev lite efterfirad i söndags tillsammans med V som blev 13. Tillsammans blev vi 41, så jag bakade två tårtor som skrev 41. Ok, jag behöver öva lite :)







Ser att jag verkligen behöver komma iväg till min älskade frisör...

Jag gick på reklamen...

...som vanligt.
Men det luktar supergott i vårt badrum och jag som lyckats ha ner såna man sätter längs kanten med mina skinkor när jag sitter på toa såg ett rejält behov.



Laddad....


på plats....


men det blir inget lödder av den när man spolat utan den bara luktar gott. Det är rätt bra att det inte är lödder för då kan man inte missa om man lämnat spår.

En försommardag

Igår va en riktig försommardag i Stockholm. Vi tog oss ut till Stavsnäs för att bli lite avundsjuka på vännernas härliga sommarställe som de köpte förra året. Vilken ro och avkoppling. Årets första pastasallad avlöstes med jordgubbar och glass, Tarzan plaskade i vattenbrynet och lilla A tränade på trehjulingen.
På kvällen fick drinktarmen sig ett sug så vi återupptog en gammal tradition att gå till Bistrot och bli lite för sena mot vad vi tänkt oss. Påvägen hem snodde jag nästan alla gullvivor som har kommit upp på baksidan. De står iofs på gemensam mark men tanterna i huster kommer blir lite griniga att alla är borta. Passar de inte bra in hemma hos mig istället?





I fredags kväll hälsade vi på F och J med lilla killen. Det pratades mycke barn, graviditet och förlossning vilket jag gärna gör med dem eftersom de är bra avslappnade förebilder. O hade beställt tacos till middag. Ja, vi kan faktiskt komma på oss själva att vi börjat önska mat hos folk... helt sjukt. Vi önskade grillat och en härlig sommarkväll nästa gång vi ses :)

Relax, profylax

Relax med biokväll:

Erica, Erica, Erica, Erica av 5 Erica





Profylax, så bra för både mig och O. En naturlig stund att reflektera över väldigt många frågor och funderingar. Vi går Anna´s profylax.

Erica Erica Erica Erica Erica av 5 Erica

?

Undrar var han flög? Kristi flygare....


slöhögar

Kvällen har varit bra slö. En timma lydnadskurs sen intog vi soffan.
Glassbilen har två fantastiska laktosfria glassorter. Mormors blåbärsstrut och sandwich.. mums


nu har jag varit tillräckligt lydig.....


behöver du verkligen en glass????


hej på dig du

ett äckligt möte med en okänd kvinna i parken:


Vår vackra älskade dotter

Idag är du 30veckor!

Jag lovade ju lite bilder från 4-d ultraljudet och ni som är föräldrar måste nästan hålla med mig om detta: du har 80 bilder på ditt barn och du ska välja ut de finaste att visa. Jag ger upp. Hon är ju bedårande på alla bilder, det är ju vårt fantastiska barn.

Så här kommer ett par, vilka som helst:



När O pratade log hon...




Hon körde upp sin fot mot kameran och titta, hon har fått O´s eller mormors stora tå :)



kram kram

Sköna maj välkommen



Maj har börjat hur bra som helst.
Härlig middag hos mor och far med paket till MIG :) Bla. Råsaftcentrifug, ballerinaskor och fantastiskt lyxiga krämer. Jag är redan snyggare!
Sen bar det av på bröllop. F och S va så vackra och festen va jättelyckad. Jag dansa en hel del med magen i vädret.
Igår träffade jag roliga D som hade köpt en bananinspirerad present till mig bestående av: Banankola, bananchoklad, bananskum, bananpolkagris, bananschampo och allt annat du kan tänka dig i banan. Ja, jag gillar banan i lite udda kombo. Jag lovar att skriva ett utlåtandet om bananpolkan när den slunkit ner i maggen.

En liten sukt:
Vi har sett lillen i 4-d. Det kommer en bild i nästa inlägg :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!