1 1/2år

Om nio minuter va det 1 1/2år sen du kom till oss


När nån annan bestämmer

G är sjuk. Det känns som man är i ett helvete och att timmarna är dagar. Hon sover 5min åt gången, äter inte och vill bara vara i famnen. Snäll som man är går man ju med på det.
Nu har hon lagt sig. Skönt kan man ju tycka. Men nä. Det är ett helvete att bara sitta och vänta på att gå in igen ta en kvart till att söva om henne, torka snor, trösta. Man bara sitter och stirrar rakt fram. Ingen ide att hänga upp tvätten eller se på något man vill se på tv. Slamra i köket känns inte heller som nån bra taktik. Vaken hej då


Dop

Igår var vi på dop. Själva dopakten är inte min favorit men det va kul att se de små liven. Lillkillen väger fortfarande mindre än va Greta gjorde när hon föddes och han är snart ett halvår.
Greta hittade ett kök hon lekte fint med. Det är ganska återkommande att hon fastnar i dessa när vänner eller så har sådana. Vill köpa ett till G men blocket va ganska fattigt på dessa.


Note till mig

Baka såna här när Greta blir större.


Lite mycke

Jag vill ha en hemma kväll nu med min man. Vi har flängt flera kvällar nu, haft gäster som är supertrevligt men när man väl sätter sig några minuter innan man ska gå och lägga sig så har man den tomma blicken och vet Inge alls vad man ska säga.
Men imorgon kanske det är läge för en soffmysdag.
Första dagen som båda ska jobba är det imorgon. Detta sen typ 20juni 2010. Sjukt!


Överallt

Julgransplundring på Nalen idag med jobbet. Hon var i sitt esse och överallt. Sov gott säger jag nu

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/408692/images/2012/pic_184465827.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/408692/images/2012/pic_184465876.jpg" class="image">


Lämnad själv

Idag vart Greta lämnad själv på dagis. Det gick ok! Inte toppen men ok. Vi satt och sydde dockor i personalrummet fram till lunch sen fick vi mammor gå hem en sväng.
Känslorna var lugna tills jag hämtade henne. Då tittade hon lite buttert på mig men efter nån minut ville hon upp och kramas. Då kom en liten tår. Min lilla skrutta, jag vill vara med dig alltid!


Våfflor

Alla ska få grädde


Dagistjej


Dagis

Sitter hos Denise och ska fika. Hon lägger kidsen. Ta igen sig efter Gretas första långa dag på dagis. Igår va det bara intro men idag 9-15. Hon skötte sig exemplariskt och lät en fröken söva henne vid vilan. Jag fick inte. Då skulle hon bara busa.
Jag är helt slut av alla ljud och allt ostoj även om jag inte tyckte det va SÅ högljutt som jag trodde.
Supertrevlig mamma som skolar in sin dotter samtidigt. I like!


Hatar vagn

Varför fick vi en dotter som hatar att åka vagn? Kolla bilden i vagnen och den när hon får promenera istället


Ledigheten är över

Nu sitter man här. Dagen är dagen innan vår stora tjej ska börja på förskolan. På ett sätt känns det som att hon alltid varit med oss samtidigt som tiden springer på. Men vi är redo! Vi har lite längtat efter denna dag. G är mer än redo att börja som det känns idag. Jag hoppas att vi snabbt känner tillit till personalen och att barngruppen är bra så vi är trygga att ha henne där.
Jag tror det blir toppen!


Äntligen

Äntligen va mormor frisk. Hon kom med glass och vi lekte i parken. Jag kan fakkis säga mormor också. //Greta


Ut med julen

Hejdå julgran och tomtar och hej tulpaner. Nu räcker det med jul. Önskar ingen snö heller.
Står och kokar lite böff till kvällens middagsgäster. Till det en jordärtkockspure (hittar inte hur man gör fjongen över e). Mums.
Igår va vi bortbjudna och åt smarriga burgare och mumsig efterrätt. Det blir hårt att börja jobba och äta snabba middagar....
Bjuder också på ett till kort från fotograferingen.


Jag lovar

Att bli en friskare och sundare människa efter semestern


Fotografering

Idag har jag och Greta varit modeller. Vi skötte oss ok men G tyckte det va tråkigt efter en stund. Hade varit lättare att varit två som hjälptes åt men O va tvungen att hämta Tarzan från dagisinskolningen. Det går toppen för Tarzan på hans nya dagis. Skönt. Vad hade vi gjort annars?!


Gott nytt år

Idag är det nyårsdagen. En seg dag :)
Vi firade hos vänner med sex andra vuxna och tio andra barn. Livat värre.
Det fina med de vi firade hos är att de aldrig gör skillnad på barn och vuxna. Varje dag ska vara lika betydelsefull för alla. Så självklart fick även Greta fin förrätt och oxfilé.
Inga nyårslöften uttalades men lite mål har vi allt med året.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!