Rosa bandet

                                                                 

Fastnade framför tv3 och Rosa bandet-galan. Usch va berörd jag blir av sånt här. Jag är väldigt tacksam för att jag fick göra en mamografi förra året och inte behövde vänta tills man blir kallad vid 40... Hade inte tanten på vårdcentralen inte givit mig en remiss eftersom jag hade ilningar i bröstet skulle ju det aldrig ha blivit av innan man blev kallad. Nu va det som tur va efterdyningar av bältrosen ett par år tidigare men man ska ta sin kropp på allvar.
Jag har i alla fall skänkt en liten slant till forskningen ikväll. Det är ju fruktansvärt lätt när de har såna här galor.

Imorgon väntar en middag med tjejerna E och M Niiiiiice!


Tävlingslydnad

Idag började tävlingslydnadskursen på allvar. Vi tränade fotgående, kontakt och sitt/ligg stanna kvar. Allt gick hur bra som helst och vi hade jätteroligt.
När vi skulle gå sa instruktören: " Ni va så jäkla duktiga, jag är grymt imponerad". Jag växte 10cm och gick hem som en tupp. På vägen fällde jag en tår för att jag va så glad och stolt över Tarzan. Töntig jag är men men...
Det vore superkul om vi skulle få upp ett bra tempo med träningen och verkligen ha något att sikta mot. Hur kul vore det inte med ett pris från en lydnadstävling?! Jag tror att det ska bli min och Tarzan´s grej. Husse har ju sina grejer...

Huligankonst

Ikväll har jag och M spenderat galet mycke pengar. Som tur va var det inte egna pengar utan till konstföreningen på jobbet. Denna inhandlades bland annat på Ingela S galleri... Får jag presentera Thomas Holm:



Kvällen fortsatte till sportbaren för en burgare, öl och match mellan Halmstad och Göteborg. Innan sa jag till M att jag bara följer med om hon pratar med mig. Men ingen av oss sa ett ord annat än om matchen under 90 minuter. Jag hade superskoj men resultatet vart inte så skoj till slut. Man kan säga att det slutade där det började....

Nu är det slut för idá


Nyinköpt teknik


Tihi


Klipp klipp hoppsan

Idag skulle Tarzan klippas eller jag har klippt honom.... men det slutar alltid som med hoppsan.
Man klipper och klipper och klipper och så lite till och sen ser han typ rakad ut.... Mamma kommer skälla på mig eftersom hon tycker Tarzan är finare med lite hår. Näää nu lät det inge bra. Han har ju hår fortfarande i alla fall.

Jag får ta och väcka surpuppan (Tarzan) i soffan för sista kissen så man får gå och sova snart.

godnatt hoppsan godnatt

Bukfett

Man pratar ju ofta om bukfett. Men mitt magfett startar under brösten... Hur farligt är det?


Kreationer




Allt på en gång

Tjoho...

Just nu färgar jag håret, syr en overall till Tarzan samt har lovat min man att diska... pust man ska alltid göra allt samtidigt.

Jag har lånat min mors symaskin för att se om jag använder den. Det är SUPERROLIGT, jag måste köpa en egen..
Tarzan har fått ett DKNY-täcke som premiär-sy-alster :) Kort kommer absolut!

Helgen har gått åt till att dricka och sova, hmmm moget.... Fredag va vi hos A och J och spelade spel och i lördags va det bröllop. Fina A och J (inte samma som fredagen) sa ja till varann i Adolf Fredriks kyrka. Väldigt vacker vigsel.

 

Ännu en helg har flugit förbi

ja och vems fel är inte det när man efter en oväntad festlig tillställning i Ursvik va tvungen att sova till och från till klockan 17 på lördagen.... Brudparet från Sorrento skulle firas och det må jag säga att vi va bra på... eller jag i alla fall.

På söndagen va jag och Tarzan på Yorkprommis i Hagaparken. 4 pigga små Yorkar deltog denna månad. Titta på de söta fåglarna som tog sog ett söndagsbad i vattenpölen. De va helt bedårande.



ibland går det undan



på kvällen firade vi kusin T som fyllt år och hejade på AIK (ja man vågar inget annat)

Fast det är måndag idag har jag varit på ett strålande humör! Livet är bra härligt och om 5 veckor åker vi till Maldiverna. Då kan man ta lite snålblåst och höstväder när det väntar runt hörnet.

Beredd?

RRRr av RRRRR möjliga till....


http://www.boulevardteatern.se/sidor/fantastikerna.html

tack mami!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!