De senaste nyheterna

måndag: en drängfylla i hagaparken och på terrassen hemma hos O.H präglade denna underbara sommardag.





tisdag: fick ta en taxi till min fobibehandling eftersom jag inte riktigt va körduglig. Jobbade lite yr hela dagen och sen direkt till en golfrunda på Brollsta med man och svärfar.
Jag har köpt nya järnklubbor, inte f*n gick det bättre för det


men de är snygga i alla fall...

godnatt

söndag betyder arbetsdag imorgon..

sitter med fötterna i ett fotbad och har lite solsvedd hud, har pojkarna i soffan och vill bara att helgen inte ska ta slut. Vilken skön helg det har varit. Massa sol, vin och sena kvällar.

Jag och pojkarna gick till restaurang Råshaga igår och åt middag. Fick nästan släpa dit O som hävdade att det va en sunkig kvarterskrog (nä han är inte så snobbig som det där lät). Tror att han blev mer än överträffad både av meny, maten, servicen och ett vettigt pris. Ett plus för de restauranger vi går på är att det va mer än ok att ta med Tarzan.
Jag vill definitivt gå dit igen.


Idag har vi tagit lillsnipan ut till klipporna och badat med L och S. Det va fruktansvärt skönt att ta ett dopp imellanåt för både jag och L fick värmepanik stundom...
Tarzan aka vattendjuret älskade att vara lös på klipporna och skälla på eller försöka äta upp vågorna.

Nu ska jag nog torka fötterna och gå och laga lite middag. Det är nästan alltid min man som sköter sånt här hemma så jag tycker han ska få slippa idag. Jag kan också göra en helt ok chevrepasta om jag får säga det själv :)

kram på er

brun med sol

Mmm blåbärsstrut (laktosfri)..... gott! Just när man behöver den som mest hade en liten strut blivit kvarglömd bakom kycklingpaketet i frysen. mmmmm gott!

Jag och lillbus är hemma från Flottsbro där vi mötte upp D och barnen för lite lunch, sol och bad. Lillbus badade helt frivilligt och simmade som en gädda :)

Nu väntar vi på att husse ska komma hem från golfrundan så vi kan mysa lite med en öl på balkongen. Det är ju ändå lördag.

Kanske man ska ta och vila lite så man orkar vara en bra fru hela kvällen :)

Imorgon blir det bad

Är hemma från en trevlig grillkväll hos kollega i Järfälla. Tarzan skötte sig exemplariskt som vanligt och O med för den delen ;)
Imorgon ska jag träffa D och barnen för bad och lunch. Jag är utnämnd äggansvarig vilket känns som en betungande uppgift. Det värsta när man ska iväg med D är att det blir så väldans tidigt. Jag och sjusovaren Tarzan är inga morgonmänniskor direkt och dessutom tänkte ju vi göra lite ärenden innan. Får ställa klockan på 9 kanske och hoppas på att alla ärenden går som tänkt.

Nu blir det godnattens. 

R.I.P Michael Jackson

All respekt och beundran från mig!

ännu en runda på golftouren

Sitter med en äggsmörgås som min man har gjort till mig och tar igen trötta och varma fötter efter 18hål på damtouren. Damtouren är ett gäng glada tjejer som spelar golf 1 gång per vecka på olika banor runt sthlmsområdet. Vilken kväll vi hade. 19grader halv nio på kvällen. Synd att jag körde för jag hade gärna tagit en öl efter sista hålet.

Många grattis blev det till mig, nyblivna fru Karlsson :)


Idag hade Tarzan en "fråga fröken" lapp efter hans namn på dagis. Det visade sig att Harry hade tuggat sönder Tarzans koppel så med oss hem fick vi ett lånekoppel. Jag och Tarzan får väl ta en tur på lördag när husse är borta och shoppa ett nytt koppel till han.


Imorgon är det fredag och vi är bjudna på grillfest hos en kollega. Det blir säkert trevligt, speciellt om vädret håller i sig.

Nä nu blir det dusch..det tar ju sin tid med extentions...

kram från mig

Dax att starta denna gamla blogg igen :)

Nu är det dags! Känner mig mogen för en nystart med bloggen.

Idag är det Tarzans 2års dag!! Hurra hurra hurra.
2 härliga år med lillbus firades med att han fick ett chips och massor av godis.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!