Nipprig

Jag är helt nipprig och vet knappt vad jag ska skriva. Vill gå och lägga mig så att det blir imorgon snabbare. Vi är nämligen supersugna på ett hus och utgången av det får vi veta imorgon...
Tror att impulsiva jag kommer bli väldigt besviken om det inte går i lås.

Imorgon blir det ingen vanlig dag på jobbet...

Sjukt mycket kläder är framplockade. Morgondagen ska spenderas ute bland kreatur.


Idag fick jag stå på t-banan för det va sjukt mycket folk. Försökte se väldigt gravid och lidande ut men inte fick jag nån plats för det ;) kanske synade de min lidandelögn...

Idag har jag glömt

  • Strykjärnet på över natten
  • Låsa bilen
  • Semlor i frysen
  • Datorn hemma


Kanske dags att sova och ta nya tag imorgon!


Sitter här och väntar!

När man rensar ut så här mycket kläder bara för att magen inte är vad den varit vem kommer då med nya kläder? Jag väntar och väntar men ingen kommer :(


Min snygga nya väska!



oj vilken dålig bilfd :)


Hemma

I fredags kväll landade vi hemma igen efter ett dygn intensivt arbete. Vi gjorde intressanta studiebesök på MTG och Deutche Bank samt hade egna föredrag från fondförvaltare.
Resan va supertrevlig med som sagt väldigt intensiv. Både jag och mannen bestämde att vi snart måste tillbaka för lite egentid (eller kanske tillsammans med liten) i London.
Jag som alltid hinner shoppa hur tight med tid det än är hittade en ny väska samt lite mammakläder. Det är helt galet hur magen kunde komma över en natt. Kolla bilden! Vad är det som växer där inne i denna takt??



Igår va vi på en skoj sak:
På vårt bröllop ordnade svägerskan ballonger med lappar i som hon skickade ut bland gästerna. De som fick tag i en ballong skulle smälla den och på lappen fick de ett uppdrag. Ingen hittills har gett sig tillkänna men igår fick vi en härlig middag tillsammans med kusiner med respektive!
När jag letade hittade jag denna blid :)


London nästa

Nu snurrar tvättmaskinerna och hemmet städas. För vissst är det skönare att komma hem när det är städat och fint?! Imorgon bär det nämligen av till London på en riktig långresa som varar hela ett dygn.

Olle va ju i London för två helger sen och tittade på fotboll och jag besökte London för 1,5 år sen senast med min mamma. Det va en superhärlig resa som vi båda behövde med shopping och sevärdigheter.
Nedan ser ni några coola brudar vi stötte på då ;)
Denna resa går i jobbets tecken och mycket till fritid tror jag inte hinns med.


Valde jag rätt färg?

Idag har jag varit galet modern och skaffat mig ett Acesskort hos SL. Jag har inte haft kort på bra länge men sett att det har blivit nymodigheter i kortsvängen. Förra veckan hörde jag mig för hos en kollega hur det nya systemet fungerade. Hennes råd va att bestämma sig vilken färg man ville ha på kortet innan man hämtade ett i spärren för att inte stoppa alla som vill komma med tåget :)
De nominerade var:
Hallonrött
Schizofrenlila
Konstgräsgrön
Himmelblå
Solgul

Varje morgon har jag varit påväg att välja ett kort men valet blev så fruktansvärt svårt. Antagligen för att hon sa att jag måste välja och att jag skulle fundera. Fasiken vem bryr sig egentligen vilken färg jag har på kortet? Jag får ju inte en bättre plats på morgonen för att jag väljer "rätt" färg.

Imorse var jag schysst sen till jobbet och när jag kommer ner till spärren ska t-banan komma om tre minuter. Jag tar min Metro och tänker: nu, nu gör jag det! Jag tar grön.
Stegar fram till spärren och säger gul. Eller ähhh grön eller ähhh gul vill jag ha.
Mannen i luckan ler och jag viskar ett Tack när jag får mitt gula kort. Nu med lite distans till det så känner jag mig helt galet dum och knäpp men måste ändå veta: Vad hade du valt?






Blivande bullm*mm*?



Bakom min äppelkaka står våra härliga Taikamuggar från Ittala. Jag blir så glad varje gång jag ser muggarna...

Det trodde ni inte....

... att jag kunde äta mer efter brunchen.

Här presenteras kvällens middag:
Hemrullade buttjullar med hemtrampat mos (jag önskar mig en stomp). Till det serverades egeninlagd pressgurka, härlig skysås och köpt lingonsylt.


Brunch

Söndagen startade med en brunch på Clarion Sign med älskade E.
Brunchen får 2,5 Brunchar av 5 möjliga. Jag som älskar smörgåsar kännde en stor avsaknad av bröd och härliga pålägg. Det serverades istället mat såsom: Ceasarsallad, fattiga riddare, minihamburgare, tonfisk, kycklingvingar och korv.
Vi hade i alla fall supermysigt.


Mot brunch:


De andra gick vidare till nästa nivå...

...jag åkte hem.
Ja så kan det se ut när en nykter beblandar sig med coctaildrickande kollegor i en etta på söder. Helt pötsligt tog de coctaildrickande kollergorna varann i handen och klev över trösken till nästa nivå. Jag stog kvar och vinkade. För i nästa nivå tar man ut dansstegen lite FÖR mycket, de som aldrig röker tycker plötsligt att cigg är en självklarhet. I nästa nivån krasar fler glas i minuten än på återvinningcentralen.

När jag vinkade min sista vink stog en 40+ och vevade med armen på dansgolvet medan jag såg 45+ göra "boxen" i dubbeltakt i min ögonvrå.... Tjejerna vinglade osexigt och min sista tanke va att jag aldrig ska dricka igen inte ens efter graviditeten.


Helg utan man

Det gick ju strålande såklart!

En härlig fredagkväll med mamma på Let´s Dance. Vi satt inte vid de flashiga borden utan på pinnstolar (lite överdrivet) på en kortsida och fick betala 150 kronor för det... Ja ja man fick ju två påsar godis från Malaco och två timmars underhållning.

Lördagen spenderades hemma hos härliga svägerskan med dotter. Vi (läs hon) gjorde cannelloni med skinka och cream cheese i. Mumsigt. Mycke snack senare var jag hemma en bra bit efter midnatt.

Söndagen lunchades det hemma hos D och alla barnen i Kästa.

Summa sumarum så kan han gärna få åka snart igen och komma hem med paket.... *puss*

Är det bara jag som missat...

...Att de har tagit bort 4:- panten?

It´s over

Ledigheten is over :(
Den flög förbi men ändå inte. På grund av kylan tyckte jag inte att man riktigt kunde ta tillvara på de sista dagarna utan höll sig inne för det mesta. Jag och mannen hade två vovvefria kvällar varav en spenderades på bio och med skaldjursmiddag. Även om Tarzan är det bästa vi har var det helt underbart och väldigt speciellt att han var hos mormor och moffa när vi inte hade något planerat utan fick tid för oss.

Imorgon ska jag och mami på Let´s dance inspelningen. Får skriva mer om den i helgen. Min man åker till London för att se Arsenal- Everton så jag och lillbus ska ha det SÅ mysigt.


Grått nytt hår

eller Gott Nytt År, det är som ni vill... (nej jag har inte ryggskott på bilden)



10 glada vuxna + 4 gladare barn + 1 stundom konfunderad hund firade in 2010 hemma hos J och E.

Tarzan skötte sig exemplariskt mot barnen och med smällarna, så skönt.



Det vart inga nyårslöften förutom från C som ska träna mer än förra året och det kunde vara 1 gång i veckan :)

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!