Ny mobil

Åhhhhhh jag har gjort det! Köpt en ny mobil. Känner mig superlyxig. Vill bara att den ska ladda klart så jag kan sätta igång och pilla lite med den. Tjatade till mig lite tillbehör också så jag kan styla riktigt ordentligt.


Imorgon åker vi till Sundsvall och hälsar på fam Eriksson. Ska bli så mysigt och trevligt. Har köpt en sommarpresent till lilltjejen som jag hoppas att hon (eller mamman) bli glad över.
Jag har haft en hektisk vecka med massa sent arbete och så drog jag igång en renovering av garderoben hemma som om man inte har nog att göra ändå :) Så fick jag min man att slå till på en ny matta till vardagsrummet eftersom lillkorven kissat på den när han va mindre och inte ens 3 kemtvättar gjorde bot på doften. Det kommer bli så schysst snyggt hemma. Till det köpte jag lite nya blockljus idag som ska matcha.


Känner en svininfluensaskräck som jag försöker tänka bort. Vill inte vill inte vill inte vaccinera mig. Måste nog gå fler gånger hos sprutpsyk för jag är inte botad än i alla fall.


Hörs efter Sundsvall!




 

Ledig dag

Är ute på Ingarö på svärföräldrarnas land och latar mig på min lediga dag. Jobbar på ett annat ställe i tre veckor och där jobbar man kvällar och helgen så nu är jag ledig fredagen för att jobba lördag och söndag.

Vi va i gurraberra idag på utflykt till porslinsfabriken. Jag och O gjorde några fynd med FilippaKmuggar och en vas. Sen åkte vi till en mariiiiina och åt lyxig lunch med skaldjursgryta och vitt vin. Det gäller att lyxa när man får tillfälle. Svärmor satte även saxen i mitt hår och tog bort de slitna topparna så nu kan ja vara Wellareklamsnygg igen...  Sitter nu och väntar på en härlig blåbärspaj och lite te innan läggdax.

Har inga planer för helgkvällarna än men lite mys måste man få till med vänner och god mat.

Nästa veckabörjar mami jobba igen vilket betyder att hon är i STHLM. Saknar henne när hon är borta :)

Vilket tråkigt inlägg... ska bli bättre :)

Golfhelg och bilderna!!!

I helgen har vi varit på M,s land med några härliga människor och spelat golf. Själva golfen va ju inte det viktigaste utan livskvalitén med bad i solnedgången, gott att dricka, god mat och fantastisk service från M,s mamma...
Jag hade kameran med mig men inte fasikem blev det någon bild.

Idag kom bilderna från vår fotograf Peter och hans kompanjon som va fantastiska på bröllopet.

Här kommer lite smakprov eftersom vi varmt rekommenderar Peter Olsson på Photprint.se











Åh Olle va glad jag är varje dag med dig.

/Puss


Tack för maten min man

http://www.alltommat.se/recept?recipeid=4868

GOD MORGON

Jo ja tackar ja, idag börjar man 12 :) Fast det är sjukt oglassigt egentligen eftersom jag slutar tidigast 20.00 då... Samma sak va det igår men jag tog var apå kvällen ändå och åkte till Viksjö och hälsade på L och hennes ena dotter. Vi åt lite plockmat och drack rosé. Jättetrevligt.

Imorgon ska vi till M´s landställe och spela golf och ha det bra hela helgen. Det gäller att ta vara på helgen.

Tarzans uppfödare har fått en kull valpar igen. Det vart en liten tik och oj va sugen jag är att ha två eller att mami och pai har en:)

Tarzan som liten får avsluta dagens inlägg


Bröllop i Varberg

I helgen som gick stundade L och O´s bröllop i Varberg. L och O är gamla vänner till mig från Finspångtiden och det skulle bli superskoj att se de, säga ja till varann.

Jag och min man (wiiii) tog oss ner till Varberg på fredagen och checkade in på Varberg stadshotell Asia Spa. Oj oj flott ska det vara. Rummet hade badkar... Ok tänker ni SO? Jag har ju alltid älskat att bada badkar och är uppväxt med att man inte blir ren av att bara duscha så jag tog min chans att bli ordentligt ren.

Gamla gänget från Norrköping hade redan kommit ner på torsdagen och hade etablerat sig i ett par campingstugor. Vi åkte dit så O skulle få träffa några innan själva bröllopet. Superskoj att träffa dem igen.

På bröllopsdagen gjorde vi stan på förmiddagen för att sen ta oss ut till Träslövskyrka där vigseln skulle hållas.


De va så vackra och så sa de JA :)


efter väntade en hejdundrande fest


Det va tugnt att köra hem till Stockholm på söndagen...

Idag firar vi en månad som gifta :) Eller firar! Jag fick superfina blommor av min man tillsammans med en putstrasa till ringen så den alltid kan vara blank men annars så sov jag och Tarzan 3 timmar och Olle gick på Aikmatch...

bilder








Östhammar



Nu är jag och Tarzan hemma från vår lilla semester i Östhammar. Vi har blivit bortskämda som vanligt och haft det bra.
När vi kom dit passade mamma och pappa Tarzans kompis Sudden så de hann leka en sväng innan han skulle hem igen.


På kvällen åkte vi på bilbingo i Norrskedika. För en tid sedan brann danspalatset ner till grunden vilket är en stor tragedi för hela kommunen. Vi vann inget mer än erfarenhet på bingon men som vanligt är det ett nöje att bara åka dit. Pappa hade gjort smörgåsar till oss till pausen och Tarzan skötte sig utmärkt.


Idag gjorde vi stan (i Östhammar) och stöttade de lokala handlarna. Jag köpte en väska till mamma en kappa till mig och gardiner till köket. Tog nytt kort till Karlsson körkortet och tittade på matta till vardagsrummet. Jag slog även till på ett till av mina favoritljus från Yankie candle. De är helt fantastiska, lite för dyra och doftar väldigt gott och lagom.

Väl hemma va jag grymt upprörd. Jag har en sträcka som ska ta 40 min om man bränner på bra men hem tog den 45. Fan ta alla kärringar vid ratten, ni kan väl i alla fall hålla hastigheten och inte ligga 10 under hela tiden...
Ilskan gick snabbt över när min man hade gjort koreanska revbensspjäll och bokat takterrassen i huset för en härlig middag. Receptet till spjällen är helt sjukt grymt, kan delas med av om man vill..

Vi satte också upp gardinerna :)


Imorgon är det arbetsdag igen...

golf och sommar

Jag sa ju att Tarzan skulle duscha :) Det göra han varje vecka men denna vecka va jag tvungen att ta ett kort. Han är ju sjukt söt när han är nyduschad... eller?



Söndag inleddes med golf på Lisinge GK som ligger mot Norrtälje. Väldigt fin och opretantiös bana. Tarzan va såklart med..



Efter ett snabbt ombyte vid hemkomst gick jag ner till Bistrot där det va p fest eftersom det nu är sommarstängt.
De som va där hade varit där ett tag innan mig så jag låg lite i underläge.


Skötsam som man är kom man hem halv tolv trots att glåporden att jag va så vuxen och tråkig haglade eftersom de andra måndagsarbetslösa människorna inte hade en morgondag att tänka på.

Imorgon åker jag till Östhammar med Tarzan för att spela lite bilbingo med mamma. Sen har vi ledigt från dagis/jobb på onsdag för att stanna på landet till kvällen. Husse får vara hemma och spela golf med grabbarna. Det tycker han nog är jättejobbigt ha ha

pyssel

Dagen började med massa planer som blev ändrade men vi tog oss då till Täby Loppis och tänkte fynda lite prylar. Det va alldeles för mycket folk och trångt så vi lämnade snart galoppbanan för att äta lunch.

Jag visade O min favvo grill. E4 baren i Västberga och O höll med om att den va riktigt bra.
Vi tog sen en sväng förbi Stureby för att hämta upp vår bröllopspresent vi fått av mina föräldrar. Bestick från serien Piano av märket Ittalla. De kommer vi ha mycket roligt med...

Väl hemma fick vi ett kärt återseende av Sally och M som har flyttat till Tyresö. Sally är också en york som Tarzan och de har något extra tillsammans. Det är så roligt att se dem busa.


Fulla av energi när de gått tog jag och min man tag i att putsa alla fönster och stryka och hänga tillbaka gardinerna efter en renovering för att sen svulla tacos.


Nu ska lillbus få duscha och sen blir det mys i soffan.

Imorgon väntar golf samt sommaravslutning på Bistro Stråket.

OKdå jag och lillbus vilade lite också

fredag eller det är ju lördag nu

fredag är ju en riktig lyckodag. Jag är inne i en period då jag bara vill vara med O. Helgen som har några oplanerade luckor känns som en lyckohelg.
Ikväll har vi varit i Ursvik och ätit reeeekor och druckigt mousserande vin. Supergott.
Vi tog en promenad efter middagen till Järvastaden där vi hade spanat på ett hus men när vi kom till området va det inte alls VÅRT område där vi vill ha VÅRT hus. Nu vet vi ju det i alla fall. Jag blev mer inne på att göra iordning köket i lägenheten så det funkar bra och inte ha så brått med hus. Får planera lite med O i helgen.

Godnatt från Råsunda


jag har tappat den...

.....motivationen alltså. Den som hittar den, var vänlig genast återlämna den till sin rätta ägare!


KANSKE TARZAN HAR TAGIT DEN???

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!