Namn

Igår var vi på namngivningscermoni för lillkusinen. Jättemysig stund ute med sång och en liten dikt. Föräldrarna berättade också vad hans namn betydde och varför han fått dessa. En mysig stund för ett nytillskott om man inte vill ha dop.

Ny namnstatistik har släppts för 2010 års bebisar och Greta ligger på 88:e plats. Bra plats. Inte för vanligt och inte för ovanligt.

På eftermiddagen sålde vi också min mammaledigtbil. Den har inte blivit använd så som vi trodde så vi sålde den och inväntar ett hus för att då se om vi kanske behöver två bilar.

Idag har jag varit inne hela jäkla dan. Kllockan tre i natt började Greta nämligen att spy och så har det fortsatt. Det märkligaste av allt va att när Tarzan kom hem idag så spydde han också. De två är bra roliga. Hur ska Tarzan sympativarasjuk när hon får vattenkoppor :)

 

Lådan

Greta är överallt hela tiden. Hon vill att man ska "underhålla" henne varje minut annars slutar det med höga protester. Trixet att i alla fall få plocka ur diskmaskinen eller borsta håret är att sätta henne vid en låda. Man får visserligen arbetet med att lägga tillbaka allt hon plockar ur. Ibland är det värt det.




kompisar

Greta såg verkligen upp till lilla I när vi var där på middag igår. Vad han än gjorde tittade hon storögd och ville helst göra samma sak. Gullungar i pyamas.




Nytt jobb

1 september börjar jag nytt jobb!

Rekryterad under mammaledigheten *stolt*!

Halta och lytta

Nä.. bara snoriga och vaxpropp. Inte jättestarka denna fredag!


Drömmer och längtar

Jag är så förbannat jävla less på denna sjukt kalla och långa helvetesvinter! Dra åt fanders.

Nu drömmer vi om Rhodos i maj. http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/grekland/rhodos/afandou/accomodations/pages/mythosbeach.aspx?hBookingBtn=true



Lite bloggat

Det har blivit lite lite bloggat på sistånde. Vi genomlider nätterna från helvetet med lilla prinsessan så jag passar på att sova så fort hon sover. Det blir inte riktigt någon tid för bloggen då.

Om någon har svar på varför ungen under 3 månaders tid vaknar på samma minut varje timme hela natten så får denna ett FINT pris!

I veckan har också fina E fyllt 30år vilket kommer att firas imorgon i en bunker söder om stan med ett sjuhelsike ståhej! HURRA HURRA


Harpan

Olle har spelat 7347 omgångar harpan. Hiss eller diss?

OnePiece Jump in

Min underbara man köpte mig en OnePiece i Alla hjärtans dags present. Det va länge sen jag blev så glad. Kunde inte sluta le. Den är liiiite stor så jag ska prova en mindre. Efter det kommer ni aldrig se mig i något annat innanför vår dörr...

hej där



klipp klipp

Varför kommer man på halv tolv att man ska klippa Tarzan? Upp me han på diskbänken och klipp klipp. Nu ser han nått i alla fall.


berättar mer imorrn

men här får ni en bild


Det är ingen vanlig dag

Det är min underbara man och Gretas fina pappas födelsedag.

GRATTIS SNYGGING!




God morgon


Dockan

Undra vad hon kommer heta när Greta blir så stor att hon ska döpa allt.






Ebba fyra år

Åh oj va tiden går fort. Tantbarn Ebba blir fyra år idag.


Här är hon bara ett par timmar gammal och jag får stolt hälsa på på BB.

Ebba kommer nog bli Greta´s stora idol.


Badbaljan




Snygga kläder

Jag är riktigt nöjd med Gretas kläder idag.




exotisk promenad

Hägrar i träd är inte varje dag men ser. Det satt bra många i trädgrenarna och solade. Lite bittra kanske att isen va full av skridskoåkare.





vilket fantastiskt väder det va idag. Mer av det.
Jag längtar verkligen tills man får lägga bort vinterkläder, åkpåsar och oro att Greta ska frysa/ bli för varm.



nu börjar solsidan...


Dagens tips

Skicka vykort!

Vi använder postens tjänst- skicka digitalkort som vykort till våra äldre vänner som vi inte brukar facebooka eller maila med. Igår gjorde satte jag ihop ett par kort i ppt till en jpeg till ett par grannar på landet för att berätta hur Greta ser ut idag :) De va så fina som kom och uppvaktade oss när hon var nykläckt.



Så kommer det med text och allt till mottagaren. Så bra!

Jävla oflytig dag

Idag har jag och Greta varit totalt osynkade. Hon ville inte alls vad jag ville. Sen gick hon och la sig 18.30. Så jäkla tråkigt. Jag vill ju att hon ska vara med lite på kvällen men hon orkar inte. Kan hon inte bara förstå att hon ska sova i ett sträck natten igenom och sen orkar man mer på dan och kvällen.


Dagens tips handlar om något helt annat: www.rabattkod.se ta för vana att alltid kolla där innan man beställer nått från nätet. Som nu när jag vill ha de där skorna från Kavat som jag visade förut så hittade jag dem på Ellos. Då ligger det massor av koder för 40-50% där.. Skorna blir ett fynd helt plötsligt. Nu är nästa problem- storleken.


En liten bild innan jag stupar i säng


Vi är lite ivägen

när O ska bädda rent :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!