Shoppat och vinat

Härlig kväll med lite shopping och restaurangbesök med grannarna. Har köpt två nya fina mössor för 29kr/ styck för mina mössor är skämsvarning på.
Fyndade också lite bokrea med halva reapriset: 2x Max böcker till Greta och en barbapapa samt en bok till mig. Greta fick också en högre kudde till sin säng.
Middagen var väldigt trevlig med barn och husprat och lite grannskvaller...
Nu hem och förbereda morgondagen med lilla prinsessan som inte kommer ligga sjuk och vilja se på film å äta praliner :)


Hemringd

Första gången lilltjejen blir hemringd från dagis. Ögoninflammation. Ja, vi hade det på känn. Hon hade kanske inte glasklar blick imorse.
Det blir vab resten av veckan för mig. Jag tar det gärna denna gång. Ska bli mysigt för hon är ju inte sjuk sjuk liksom.
Ikväll ska jag träffa grannarna från Råsunda. Mammor till barn i samma ålder och som har rullat barnvagn med mig genom mammaledigheten. Jäytemysigt ska det bli.

Dagens visdom:
Ju färre saker man samlar på sig ju färre saker slipper man oroa sig att förlora.


Farväl

Tarzans mor har lämnat jorden och springer nu på gröna ängar med fri tillgång till köttbullar!
Tack Hedwig för vår fina Tarzan.

Nu va inte temat lika kul längre...


Döden

Jag fortsätter på mitt tema... Idag undrar jag om jag är för eller mot LCDskärm i gravstenen som startar när någon närmar sig.. Ehhh låter helt sjukt vid första ögonblicket men kanske också fint. Jag är i alla fall mot ljud på videon det har jag bestämt mig för. Men en liten filmsnutt med härliga bilder kanske? Någon som har någon åsikt?


Jag är Elisabeth

Ja så heter en blogg jag har börjat följa. Hon medverkade i Sofias änglar, ett av mina favoritprogram. Idag slog frågan varför mig! Varför följer jag den bloggen? Den fantastiskt starka kvinnan har cancer och som hon skrev i det senaste inlägget så börjar tiden i timglaset att rinna ut.
Jag får en klump i magen varje morgon när jag läser det och vill helst bara åka tillbaka till dagis och hämta Greta och hålla henne i mina armar varje minut resten av mitt liv. Tänk att räkna de stunder man har kvar tillsammans. Att hon är stark i en sån situation är för mig så beundransvärt.
Ett annat citat från hennes blogg: "gud använder döden för att visa hur viktigt livet är".
Kram


Nu är jag tillbaka

Jag kommer börja blogga igen. Saknar det och behöver det.
Bloggen kommer att innehålla färre bilder då det är då hela appen hänger sig. Jag vill också ventilera mer här så ni går läsa mer tankar framöver.


Trist

Åh va trist det är med programmet på mobilen att publicera till bloggen. Det funkar jättedåligt och det tar flera dagar att publicera ett inlägg.
Funderar vad jag ska göra!?!
Nån som har nått tips?


Sjuka

Usch, detta vill jag aldrig vara med om igen. Greta och jag har varit och är jättesjuka även om vi nu ser en ljusning.
Usch och fy säger jag bara va otillräcklig och helt borta jag känns mig.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!