Golfat

Det tog 9 hål att komma in i matchen men sista nio va ja grym... eller 18 poäng i alla fall. Känns helt ok i kroppen kanske lite stel. Det va skoj att spela lite igen.

Nu ska vi hem till mammi och pappi och fira valborg och min födelsedag. Så hopp in i duschen så bär det av.


snart fyller jag år!

jo javisst!
jag önskar mig:


har väldigt lite inspiration till min blogg. Känns som allt som händer bara är intressant för mig och O :) typ som vilken vecka jag är i, att jag ska spela golf på fredag, hur stor man känner sig i graciös klänning osv.... 
Vi ska i alla fall på bröllop i helgen. Det ska bli jättemysigt. Håller tummarna för vädret.
Imorgon blir det middag med ex-kollegorna M och L. Har fortfarande inte vant mig att de inte jobbar med mig. 

1:a figuren klar

Första figuren till "mobilen" ovanför skötbordet klar. Färgglatt ska det vara.


Segpropp

Har inte kommit iväg ännu till jobbet. Det går ju ännu långsammare när man ser vädret ute.
Igår träffade jag underbara T. Det va galet länge sen vi sågs!
Vi enades om några punkter
1. Det är fult att säga att man inte gillar att träna. Det skiter vi i.
2. Om man vill ha en trimmad tjej ska man inte välja oss.
3. Ska det vara grönsaker ska det vara fingrönsaker.


Jag va på mitt första gravidyogapass som dessutom va kändisberikat.. Det kommer nog vara skönt att gå de sju gånger för att hålla smidigheten.

Härliga söndag

Söndagen skulle ägnas åt hemmet men när solen tittade fram så ljuvligt så blev det en härlig promenad i Hagaparken med fika på fjärilsmuseet. Vi konstaterade Victoria och Daniel har tagit nästan halva yorkpromenadvägen så antingen får de små benen springa en bra bit längre på promenaden eller väldigt mycket kortare :(


Det vi egentligen skulle göra hann vi också med, eller O hann med. Jag kom med hejarop. Snyggt blev det i alla fall och nu har lilltjejen massa förvaringsutrymme för sina grejer. Hennes mamma har ju redan lyckats handla rätt mycket grejer och vill inte dela med sig av sitt eget snåla förvaringsutrymme som ska kallas garderob.

Snyggt va?


Korgstolen ligger på Blocket, alltså till salu om någon är intresserad.




Shoppat

Nya skor, okej det va ett tag sen de inhandlades men de har stått till sig ivägen i sovrummet och nu ska de användas.


och från Min favioritfilm...


Lite av varje

Igår va vi på kurs i tävlingslydnad. Vi på började ju den i höstas men Tarzan diggar inte att vara ute när det är kallt så nu är den återupptagen igen.

Idag har vi (jag och Tarzan) ätit middag med E i kungsan och fikat i Gallerian. När vi satt på t-banan kom ett sms att jag hade fått ett brev som låg i min väska. Jag öppnade det:

EN GRAVIDKUDDE.
Jag har verkligen problem att sova eftersom jag alltid sovit platt på magen. Nu är det svårt och jag har bullat upp mig med massor av kuddar som jag har flyttat vartefter jag ändrat ställning. Men det finns hjälp att få :) kolla va skönt hon verkar ligga med kudden som hjälp.
Tack bästa bästa man. Du påminner mig gång på gång varför jag älskar dig så mycket. Omtänksamma du.

Puss

Shoppat något speciellt

Kanske lilltjejen ska få ha den fantastiska klänning när hon ska hem från BB?! Det är i alla fall det första jag och O handlat tillsammans.


Vi väntar på husse



Åhhhh... kom nån gång då.....

Bortamatch

Jag och Tarzan har bortamatch ikväll. Vi sover hos mamma och pappa.
Myspys :)
Hittade en skön bild på lycka i deras dator:


ja, det är jag på snowracern...

Kvällens dessert


Det går undan

Imorgon går vi in i v26. Det betyder följande:

Du kan få graviditetsstrimmor. Dessa strimmor uppstår på grund av att huden sträcks ut för fort. Tre av fem kvinnor drabbas av detta.

Din livmoder känns ungefär 6 cm ovanför naveln.
Musklerna i bäckenbotten börjar tänjas ut vilket gör att du kan kissa på dig då du hostar eller skrattar. Börja med knipövningar av bäckenbottens muskulatur! Be din barnmorska om hjälp

I vecka 26-27 slår barnets hjärta i medeltal omkring 170 slag per minut. I vecka 38-40 slår barnets hjärta i medeltal omkring 130 slag per minut, vilket således beror på olika tidpunkter för utvecklingen av olika nervsystem. Skillnaden mellan olika barn är stor.

Du blir mer och mer medveten om ditt barns personlighet. Är det en lugn och sömnig liten krabat du bär på eller är det en vilde?
I vecka 26 är medelkroppslängden 35 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 900 gr. Huvudets omkrets är nästan 25 cm.
Ögonlock och ögonfransar är mycket väl utvecklade. Fingrarnas naglar är välutvecklade men ännu finns det inga naglar på tårna. Armar och ben får sina slutgiltiga proportioner.

(hämtat från growingpeople.se)

Man kan bara konstatera att det går undan.


Påskhelgen

Det har hänt mycket under helgen så jag har inte ens halvt tröttnat på att vara ledig och vips så ska man jobba imorgon igen.
Vi har hunnit vara två svängar i Östhammar, haft påksmiddag för mamma, pappa, farmor och farfar, varit borta på påskmiddag, utnyttjat en bröllopspresent med spa och brunch på Clarion Sign, varit på bio, middag hos vänner, virkat, busat med tarzan och mycket mycket mer.
Jag har också haft min första riktigt jobbiga graviddag. Visst, man känner sig ju inte som sig själv någon dag men nu har jag provat ha riktigt ont i rygg, ljumskar och hela mellangärdet. Det va sådär roligt...

Vi har också bollat lite namn till lilltjejen fram och tillbaka. Hur ska man kunna komma överens? Senaste budet va Florence, det är ju så sött! Men lugn lugn det kommer inte bli det. Vi bara provar oss fram :) Eller nu vet jag Flårence. Ha ha det blir ju kul. Nu har jag säkert rört upp någon för det gör man alltid när man pratar namn...


mat mat mat. "kom ihåg att du inte får äta för två" ja det har man också fått höra...




Påsk

Glad Påsk på er alla!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!