tandläkare

imorgon ska jag till tandläkaren. *stön* Vill inte alls. Det är de värsta pengarna man kan slösa på ingenting. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Hoppas på 0 hål och att de inte tvingar mig att dra ut mina visdomständer.

Imorgon ska jag shoppa skor med mamma och sen gå på teater.

Vi har en tävling på jobbet där man kan vinna en utbildningsresa till London. Den ska bli min. Jag ska bara komma på ett bra sätt att vinna på...

Idag skulle kursen med Tarzan börjat. Tävlingslydnad 1 heter den men instruktören va sjuk....
Tarzan gick en spårkurs i våras och han älskade det. Det är så kul när man ser att han är med och vill verkligen jobba för att göra rätt.


Titta, jag hittade den :)


Nu är jag igång igen ;)

Oj vilken paus det blidde. Det är sjukt mycket runt fam Karlsson just nu. Men det är fantastiskt! Man blir varje dag påminnd om hur många fantastiska vänner man har som vill träffas. Puss på er!

Senaste veckan har tillbringats på Kreta. 24 grader och växlande sol (kan det heta så om det är lite moln :)
I alla fall har vi haft det oförskämt bra.

Vägde mig idag. Shit pommes. Ok, jag visste att det va illa men inte så ILLA *gråter*
Nu jäklar. På spisen puttrar nu kyckling, bulgur, spenat med en matsked krossade tomater. Va gott ähhh nä ni som känner mig vet att jag inte gillar nyttiga grejer.... Men som Anna Anka säger- det gäller att vara topptrimmad hela tiden för annars börjar han titta på andra....

Tack moffa för att Tarzan hade en underbar vecka med dig när vi va borta. Han är så glad och harmonisk.

Kram till er (om jag har några läsare kvar)

Att bara vara

Jag är så sjukt dålig på att bara vara. Tyvärr eller tur kanske har jag gift mig med en likasinnad... Men va kul vi har varje dag! Jag hinner inte skriva om allt...

Helgen va fantastisk på Ingarö med fiske, svampplock och god mat. Tarzan älskar att springa lös på tomten och det gör att vi längtar ännu mer efter ett hus.

Idag kom min mamma hit med fina rosor till mig som jag ska bli glad av att titta på. Tack mami!
Vi tog också en promenad i Ursvik där vi skulle vilja bo. Det va mysigt att få visa mamma området och jag tror hon gillade det lite iaf :)

I måndags va jag och tog en öl med M och L. Jag trivs verkligen i deras sällskap även om vi alla tre lever helt skillda liv och aldrig skulle mötts om det inte va för jobbet. Nu är det stora delar av min dag. I like!

Bjussar på lite bilder från helgen:


Fövånad hund :)


Är det sommar eller vinter kan man ju fråga sig?


Sjön suger


bok, choklad, corona, vin, lillbus och matte mår oförskämt bra


Mitt Råsunda plats 6

Plats 6- Råsundastadion



Ok, jag är inget fotbollsfan men jag är fan av Råsundastadion. Hela Råsunda lever upp vid matcher och andra tillställningar.
Det är med sorg jag ser nya arenastaden och Swedbank arena byggas. Det kommer bli fruktansvärt tomt!
Råsunda tar ca 36600 åskådare och invigdes av Gustav V 1937. Den första landskampen spelades mot England och slutade tyvärr 0-4...



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!