Sandpappra

Att sandpappra måste vara det tråkigaste man kan göra! Fy fan!
Vi skulle slipa 7 dörrkarmar idag. Jag gjorde en Olle fick göra resten.

Nu är det i alla fall klart att börja måla och lägga golv :)


Långsamma dagar

Vab är väldigt långsamma dagar. Timmarna masar sig fram. Jag har fokus på att försöka hålla henne lugn men det är ju jäkla lätt... Noppe! Va en sväng till lekparken imorse men annars har vi hängt inne.
Gjorde fiskgratäng igår... Fasiken va svårt det är att få mat att se god ut på kort...

Detta inlägg kom en dag försent eftersom appen strula igen :(


tömt kameran

här kommer lite gott och blandat


vart ska du? - Jobbet blev svaret


puzzel it´s the best


tydligen en ovanlig rackare


julmorgon



god morgon ehhhhh


Deppigt

Faan. Det blir vab imorgon igen. Känner mig riktigt låg och deppig. Så svårt att försöka kombinera ett jobb med all oförutsägbart vab.
Idag har vi köpt sandlåda till Greta. Hoppas hon kommer gilla den så vi får massa tid i vår trädgård framöver. Klart det är mysigt att hänga i parken men där får inte Tarzan va med och det kan bli lite otåligt när man helst vill hänga i sin egen oas.


Grill

Våren är välkommen! Igår va det tjejmiddag på F40! Jag bjöd på helgrillad fläskfilé, gratäng, hcv och till efterrätt en pavlova med lemoncurd och smarrig frukt.
Lyckat att grilla på altan med en kall corona i handen. Måste göras igen. Gärna varje helg :)

Idag har jag köpt mig en crosstrainer. Tjoho!!! Mer om det sen


Glad och lite avvaktande

Reaktion på present


Vab och lite jab eller vad heter det

Imorgon blir det vab försökt att kombinera med jobb. Oddsen att hon sover just de 2,5 timmarna jag ska ha videomöte är skyhöga :)
Men jag har en muta ha ha... En dockvagn som jag hoppas blir succé.

Annars imorgon väntar en efterlängtad tjejmiddag här hemma. Grillen är framtagen och både corona och rosé ligger på kylning.


Sömn

Försökte planera in några dagars sömn för mig i nästa sprint på jobbet men nä det prioriterades bort där också. Som överallt... Sömnen har prio #110. Vilket ger hjärnkapacitet 31%.
Men så har det ju varit sen det magiska datumet 100726.


Igen och igen

Då sitter jag här igen. Och det händer igen och igen och igen. På tunnelbanan till eller från jobbet. Spenderar minst två timmar här. Lyssnar på lite musik, funderar ohälsosamt mycket och läser Metro. Får jag inte sittplats blir jag sur. Fy att stå hela vägen. Blir trött bara av att tänka på det.
Tänk tänk tänk... Ja, jag ska nog banne mig köpa en crosstrainer. Det är jag värd. Då kanske jag blir snygg i klänningen jag sett ut till vännernas bröllop. Guld-klänning! Kanske med gröna skor till. Den gröna som finns överallt nu. Mmmmm det va denna resas funderingar.


Ingen tillfällighet

Nä det va ingen tillfällighet. Jag har sista tiden glömt koder. Koder till datorn, bankkort och nu bankdosan som nu är blockad...
När jag hade glömt koden till datorn va jag HELT säker på att jag slog rätt. Försökte även inbilla IT service detta som säkert hade hört det förut och tog det med ro. Dagen efter knappade jag in rätt och kom då på att jag dagen innan hade tagit fel. Det är sånt meck med alla dessa koder. Jag blir helt fövirrad. Eller är jag bara virrig?

Vi är igång trots "katastrof-läge"

Ja det hände igen. Hon blev förstoppad. Vår lilla G... Så liten och hjälplös. Under hela dagen hade hon gnällt och sagt ont , bajsa.. 40graders feber och ont i magen ändå försökte hon hålla humöret uppe. När kvällen kom och det va dags för kvällsmat skakade hon och ryckte i kroppen och va blå om läpparna. Magen stod ut som en liten ballong och va stenhård. Massera den fick vi inte ens föreslå förrän ett nej kom. Vi beslutade oss för att laxera. Något vi så länge sluppit. Det känns nästan som ett övergrepp. Det kom i alla fall en laddning och det luktade saaaaatan. Om hon i vanliga fall får använda mycke kraft till att få till det hur ska man orka med 40 graders feber? Efter blöjbyte och massa kärlek satt hon och sjöng en stund i soffan innan hon gick och la sig för kvällen. Nog med bajs. Ville ändå skriva om det eftersom att hon bajsar är en väldigt stor del av vår vardag när det är som det är samt att det va väldigt skrämmande att se hennes kropp på det sättet.
Vi är i alla fall igång idag med hallen trots gårdagens tidstapp.. Härligt. Snart snart får vi en helhet med vardagsrummet! Det blir vab för mig imorgon. Hoppas att hon är feberfri så vi kan vara lite ut och leka.


Sjukstuga å bygge

Är dagens schema


Fredagsmys

Med mamma, Greta å Tarzan


Underbara

Kakmonstret har hittat nya favoriter


Geggamoja

Undra om jag får hämta G i detta läge idag också :)


Tunnelbana

I lördags åkte jag och Greta tunnelbana till morfar. Mormor jobbade på mässan så vi fick lite egentid med morfar. Kanske inte jättesmart att åka så lång sträcka på en gång men med lite korvbröd gick det ok :)


Bästa måndag

Klart man ska dricka lite bubbel med fina vänner en måndag. Hur blir annars måndagar underbara?


Bakis

Uuuuu idag är jag bakis.. Det är så sjukt jobbigt. Och så självförvållat.
Igår va det schlagerkväll hos Vegavännerna. Massa folk, supergod mat å lite spel. Spelet urartade men det va skoj så länge det varade.
Nu är det slött i soffan för att vänta på att kunna köra hem.


Sko shopping

Och crosstrainer provning

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/408692/images/2012/pic_193137689.jpg" class="image">


Helg ljuva helg

Inatt sov G hela natten trots att vi båda dunade en stund i soffan när vi kom hem från dagis. Man märker verkligen skillnad i nattsömn mellan frisk G och halv sjuk G.
Tyckte hon gick lite märkligt på väg hem från dagis och ja, skorna va försmå. Vi som gjorde en mätning för tre veckor sen...
Eftersom det är lite stiltje på jobbet så jobbade jag skäms- kort idag. Men men ligger vi i otakt så gör vi!
Nu ska jag njuta av helg! Vissa helger är skönare än andra! Typ denna.


Skäms

Min man frågade igår om jag gillade att ha spotify på mobilen.
Ja sa jag och berättade att när jag åker på morgonen blir jag så glad av musiken och får inre syner. Syner att jag ställer mig upp i vagnen och skriker "kom igen nu vagnen put your hands up in the air"....
Mohahahahaha han skämdes lite då och hoppades att jag skulle hålla det inom mig!


Måås

Hade en underbar diskussion med en man i mitt team om Märta måås mattor idag. En i närheten vill gärna ha en å jag fattar inte hur man vill lägga en förmögenhet på en matta.
Han hade en väldigt rolig irl historia som jag ska försöka återberätta:
Min fru hittade en måås matta på den billiga buskowski vid odenplan. Den va nött och trasig beskrev annonsen. 5000kronor va priset. Hon köpte den för sina egna pengar (syftat på en diskussion om delad eller gemensam ekonomi vi hade på lunchen) osedd.
Den ligger nu i vårt vardagsrum trasig och sliten. Alla kvinnor som kommer innanför vår dörr blir imponerade, lyriska och fulla av beundran att de får se en måås matta.
För mig, sa han är det som en dröm där kejsarens nya kläder spelas upp. Men för fan tänker jag, kan ingen bara säga att den är sliten och trasig!


Frissan

Igår va ja hos frissan å fixa håret. Nice! Det tog bara tre och en halv timme denna gång :) vi pratar nog för mycket...
Ville ha det ljusare men eftersom utgångspunkten va svart så fick ja nöja mig med brunt. Jag får göra igen sen för att få det ännu ljusare.
Ikväll ska jag ut och äta med mammakompisarna.
Känns som jag har bra flow nu med egna aktiviteter, familjeaktiviteter och hemmatid. Sånt gillar jag!


Det va på tiden!


Yes yes

Jag vann över byhoran! Det kommer jag leva länge på!


Lång

Ibland önskar jag att jag var lång. Man skulle liksom se lite bättre då. Jag tycker alltid att jag är lite för kort. Sen skulle min vikt matcha en längre kropp. Det skulle inte bli så många veck då. Typ som på för långa byxor...


Lekstuga

Vi har varit i Mulle meck parken idag å lekt med några kompisar från mammaledigt-tiden. Parken va fantastiskt rolig med massa maskiner, bilar och annat skoj. Greta gick fram som en virvelvind bland alla grejer. Lite lerigt väder va det nu så vi längtar att återkomma till sommaren.


Cool

Hur cool får man bli? Idag blir det lek i mulle meck. O och greta är nu hos läkaren och får medicin för ögat. Nu kanske det vänder.


Lördag kanske faktisk min favoritveckodag

Mysig förmiddag har runnit förbi ute i solen med tarzan och Greta. Vi lånade en dagisgård och lekte på och tog en härlig promenad.
Även om jag får sova på morgonen så hår jag ofta upp innan 8. Det är skönt när dagen blir så lång.
O är å isfiskar på Edsviken. Härligt väder för det.
Grannens barn vart sjuka igår så det blev inget. Vi degade i soffan istället och så ska vi ju ha gäster ikväll igen.

Jag kollade på min blogg på en vanlig dator och upptäckte att bilderna blir ju jättefult placerade. Trött jag blir!
Behöver en ny header med men det får bli ett kvällsprojekt när tid finnes.


Förmiddagen förbi

Förmiddagen har inneburit parkhäng och invigning av nya vårkläder. Hejdå overall!
Vi fick ta med riktig spade för att hacka loss lite frusen sand men det gick ju också bra. Ikväll blir det middag med nyfunna vänner tillika grannar.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/408692/images/2012/pic_192028576.jpg" class="image">


Shoppat

Våren är ju härlig med alla färger. Greta har fått en liten vårtouch på sin garderob.


Vab

Nu är det mellis i vabstugan. Jättehärlig dag med en tur till parken och lite hemmadisco.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!