Bra försök

att ta ett familjefoto. Resultatet blev sämre :)


När Greta ska lära sig gå....

Måste hon göra det i ett par såna här:


Visst är de underbara? Från Kavat!

Hunter

Jag har köpt ett par Hunterstövlar.


Nästa vill-ha är....

 

Rätt söt faktiskt

Inte stör de mig i alla fall


Vår älskade lilla Greta

6 månader idag!
Jag kan inte bestämma mig om tiden gått fort eller inte. Efter ett antal riktigt jobbiga månader leker livet och varje dag är en dröm. Hon är min lilla prinsessa och att upptäcka världen med henne är det bästa jag vet.

Idag har vi varit hos fotografen med henne. Jag och hennes mormor. Sen fikade vi. Fast det var innan middagen...Det är vi bra på.

Här kommer lite härliga bilder:

Nyfödd


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader

Åh va det är skönt när hon sover....


Då får jag ALL uppmärksamhet...

Finklädd

Kjol är verkligen ett riktigt bra bebisplagg. Till kjol kan man ha body, body är praktiskt.


Ser ni något konstigt med den här bilden?


Jag och Greta fastnade med vagnen i en isbacke idag. Fast jag låste vagnen så gled vagnen och jag rätt ner. När vi fick stopp vågade jag inte fortsätta med Greta i så jag gick ner via skogen och satte henne vid ett träd. Sen fick jag hjälp ner med vagnen av en gubbe som joggade. Det låter kanske inte så dramatiskt men jag vart galet rädd, fick typ panik och vill inte tänka på vad som skulle hänt om jag ramlade...


Satan va drygt

stopp i avloppet...
Då får man diska i badrummet i väntan på röris


Frukost på IKEA

Vi provade IKEAs frukost idag. Den va ju riktigt bra. Väldigt rolig prissättning med styckepriser på allt. Serveras varje dag 9.30-11.00.







sen hälsade vi på i G och C´s nya hus. Åh va vi längtar tills Greta kan sitta på målartäckpapp på golvet i vårt hus och titta på när vi fixar och donar

Släktens TP-mästare

Inatt blev jag och O släktens TP-mästare. *High five* Så jävla BRA vi är!!!!!!


Dregglisar

Jag tycker att det är roligt och riktigt praktiskt med dregglisar. Här är Greta´s lilla samling.


Jag är rätt bra på att sitta faktiskt



Vi har tränat och tränat och nu sitter hon fint och rätt stadigt.
Vi har igår och idag ätit lunch med härliga människor och sen provat öppna förskolan. Igår- kyrkans öppna förskola och idag- råsunda öppna förskola. Måste ge kyrkans ett litet försprång i att vara bra. Vi kommer nog hänga på öppna lite överallt nu när hon börjar bli stor....

Ska alltid få

Blir man inte sugen på att stoppa i en peng när man går förbi en sån här?


Jag tror att jag fick göra det rätt ofta när jag va liten. Greta ska i alla fall alltid få göra det! Så det så.


Länge sen sist

Åh jag vet knappt vad jag ska skriva. Men skriver jag nått så kanske det lossnar igen.
Vad har hänt sen sist?

M virrade bort dagarna så det va "bara" E som kom på middag. Det bästa med det är att vi ska ses på torsdag igen. Och flaskorna är sparade.

I fredags var jag och hälsade på min fredagslediga kollega ute i Kungsängen. Vi åt sushi som hon aldrig kan äta för mycket av... och sen va vi på ett supermysigt fik i ett garage. De hade kläder och inredning också. Typiskt att jag inte kom ihåg vad det hette för då hade jag gärna tipsat om det. Sen hämtade vi hennes fina barn på 6-års. Tänk att Greta ska bli en sån liten fin tjej.

Helgen gick åt att plocka bort julen, promenera hela familjen och så kom vår fina vän F med familj över på en spontanmiddag på söndagen. F som är lite mer elkunnig än min man hjälpte oss med massa elprylar som har hängt som en tyngd på våra axlar och vi har famlat i mörkret.. ha ha Tack som fan för det.




Kolla va stor hon har blivit. Min vackra dotter.

Är du mormors.....

...GULLUNGE? Den meningen har Greta fått höra av min mamma sen hon föddes. Och visst sätter det sig. Nu får man ett härligt leende tillbaka när man säger det. Då kunde jag ju inte motstå bodyn från Lundmyr med den rätta texten!


Igår va vi hos H och A söder om stan för lite middag. Greta fick massa härliga sommarkläder hon förhoppningsvis kan ha på Rhodos. Ikväll kommer E och M på middag och planen är att bli lite fnittrig :)

Jag gillar dig Tarzan, gillar du mig?

Tarzan är bra rolig tycker Greta nu. Hon spanar gärna efter honom när han går förbi. Undrar när Tarzan kommer tycka Greta är mer än bara jobbig :)


favoriter

Jag framkallade massa bilder till pappersbilder som jag fick hem igår. Kom fram till ett par nya favoritbilder, några som värmer i hjärtat. Vilken tycker ni är finast?





Du är inte klok pappa

Greta tjuter av skratt när O kör henne i ilfart genom vardagsrummet i hennes gåvagn.


Trevliga kvällar

Vi har haft två jättetrevliga kvällar med start hos Kästafamiljen.
Grillad oxfilé och min pavlova var på menyn. Gott gott.
Killarna hade fått ett hockeyspel i julklapp och man blir ju som barn på nytt. Jag va riktigt dålig. Men vad gör det när man får hjälp av bästa tantbarnen. De är så fina mot Greta också.




Gårkvällen var hemma hos oss med Konsultens koreanska revbensspjäll och semifreddo till dessert. Också detta riktigt gott.
Vi bestämde också att åka en sväng utomlands tillsammans med F och J med deras son som nu blir 1år. Och idag är det bokat! 1 vecka till Chaniakusten i maj. Lägenhet med fem stjärnor och härliga pooler. SOL SOL SOL.

Tror Greta kommer att sitta snart. Det är säkrast att vara i sängen när man övar:


Lite svajigt :)



Dr Alban

Jag har traderat hem en skötväska i förmån för Barncancerfonden som Dr Alban har "blingat". Dvs han fick göra vad han ville med den och har ritat Pippi på den... Hmmm


Jag tyckte det va lite roligt. Behövde verkligen en ny skötväska. Eller hur Erika!?

Samtidigt lagar jag semifreddo med choklad och hasselnötter. MUMS.


Se upp, detta är ett rån

Kolla in Gretas snygga rånarluva gjord av Makrill.


Pulkarace :)

Nyårsfirandet inleddes med pulkarace som resulterade i ett antal småskador men kul va det!
Greta fick en egen pulka i julklapp. Hon satt som en liten prinsessa och tyckte nog att det va ganska roligt. Den kommer bli perfekt om någon månad.





hjälp, nu går det lite fort :)


Det bästa som finns


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!