En försommardag

Igår va en riktig försommardag i Stockholm. Vi tog oss ut till Stavsnäs för att bli lite avundsjuka på vännernas härliga sommarställe som de köpte förra året. Vilken ro och avkoppling. Årets första pastasallad avlöstes med jordgubbar och glass, Tarzan plaskade i vattenbrynet och lilla A tränade på trehjulingen.
På kvällen fick drinktarmen sig ett sug så vi återupptog en gammal tradition att gå till Bistrot och bli lite för sena mot vad vi tänkt oss. Påvägen hem snodde jag nästan alla gullvivor som har kommit upp på baksidan. De står iofs på gemensam mark men tanterna i huster kommer blir lite griniga att alla är borta. Passar de inte bra in hemma hos mig istället?





I fredags kväll hälsade vi på F och J med lilla killen. Det pratades mycke barn, graviditet och förlossning vilket jag gärna gör med dem eftersom de är bra avslappnade förebilder. O hade beställt tacos till middag. Ja, vi kan faktiskt komma på oss själva att vi börjat önska mat hos folk... helt sjukt. Vi önskade grillat och en härlig sommarkväll nästa gång vi ses :)

Kommentarer från er läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!